New Travel

Mauritius Reunion – kombinationsresa

Hej nu har vi varit hemma i mörkret i en vecka och det känns väl OK efter att vi haft en jätte fin semester.

Inga problem med flygtider eller andra bokningar. Hotellet på Reunion var väl lite sådär men man får kanske vad man betalar för ;) Men när vi vant oss vid tanken så funkade det jättebra och Emma var väldigt nöjd med poolen. Vi skulle ha struntat i att betala för frukosten och fixat den själv eftersom det låg en Supermarket just intill och vi hade ju ett mindre pentry i boendet, inte värt priset. Städning en gång i veckan och det var inte rent när vi kom så vi uppmanade en extra städning vilket inte var populärt. Kombinationen mellan dessa två öar är fantastisk.

 

Mauritius har t.ex. korallrev och vita sandstränder medan Reunion är en äventyrsö, med en aktiv vulkan och häftiga vattenfall..

Boendet på Mauritius var jätte bra och ägaren hjälpte till fantastiskt bra med att boka utflykter till bra priser. Kan absolut rekommendera hans boende som alternativ till alla lyxhotell. Han hade förutom huset ett mindre lägenhetshotell också.

Många fina upplevelser och bilder har vi med oss hem.

Reunion skulle vi absolut vilja åka tillbaka till om ”vuxenresa” trots att det var svårt med Engelskan.

 

Tack för Tipset, vi är jätte nöjda :)

-från bildN med högupplöst kärlek. Pia Nordlander

Månadens raket!

Kuba ett fantastiskt spännande resemål där vi nyss har varit…
kuba1rocket-green-200

Kuba är den skimrande pärlan i Karibien där salsans rytm dikterar livet, där tobaksfälten stolt vajar och där Havanna hänför med sin säregna skönhet. Denna resa blir ett minne för livet och en hyllning till uttrycket Carpe Diem. Följ med på en rundresa genom tobak- och sockerodlingar, från huvudstaden Havanna till det koloniala Trinidad!

 

Kontakta oss

Ni har väl inte missat våra nyhetsbrev?

Fyll i er e-post nedan så ser vi till att ni får de i framtiden.

Din personliga resebyrå

där allt är möjligt!

Vi är medlemmar i:

Sociala medier:

 

New Travel AB

Trefasgatan 2, S-721 30 Västerås, Sweden

Tel/Phone: +46(0)21- 440 00 40