New Travel

Fotbollsresa Manchester

Fotbollsresa, Manchester United – Liverpool.

           

Underbart hotell med en restaurang som gjorde godaste risotton jag smakat!

Shoppingen var galen, superbilligt och så mycket snyggt. Vi var tvungen att köpa den största sportbagen vi hittade för att få hem allt :-) London släng dig i väggen, det är i Manchester den bästa shoppingen finns!

Underbar stad helt enkelt, med härliga pubar och god mat.

Vi hade VIP biljetter till matchen och fick gå till deras Lancashire county Cricket club ett par timmar innan, för prematch och postmatch dinning. Levande musik, fri bar och Manchesterprylar delades ut och en middag under fejkad stjärnhimmel bjöds det på underbar mat och dryck.

Det var magiskt! Och SÅ värt. Fotbollsupplevelsen blev ultimat……ja….och så vann ju Manchester såklart ;-)

Efter matchen var vi bjudna dit igen för efterdrink :-) SÅ HÄFTIGT!   Renee Erberth

Månadens raket!

Kuba ett fantastiskt spännande resemål där vi nyss har varit…
kuba1rocket-green-200

Kuba är den skimrande pärlan i Karibien där salsans rytm dikterar livet, där tobaksfälten stolt vajar och där Havanna hänför med sin säregna skönhet. Denna resa blir ett minne för livet och en hyllning till uttrycket Carpe Diem. Följ med på en rundresa genom tobak- och sockerodlingar, från huvudstaden Havanna till det koloniala Trinidad!

 

Kontakta oss

Ni har väl inte missat våra nyhetsbrev?

Fyll i er e-post nedan så ser vi till att ni får de i framtiden.

Din personliga resebyrå

där allt är möjligt!

Vi är medlemmar i:

Sociala medier:

 

New Travel AB

Trefasgatan 2, S-721 30 Västerås, Sweden

Tel/Phone: +46(0)21- 440 00 40